6 Temmuz 2012 Cuma

Nestle Nesfit ile Zayıflama





kilo verme - zayıflama - nestle nesfitle kilo verme





Televizyonda gördüğünüz nestle nestif 14 gün programını merak ediyorsanız, size programın sırrını açıklayalım. Nestle, Ramazanda aldığı kiloları vermekte zorlananlar ve formunu kaybedenler için 14 günlük bir diyet programı öneriyor. oldukça basit bu programda en büyük yardımcınız tabii ki Nestle Nesfit ürünleri.



Nestle Nesfit 14 Gün Programı ile Zayıflama



Sabah kahvaltısı için bir sınırlama mevcut. Öğle veya akşam yemeklerinden birini ise istediğinizi gibi, aşırıya kaçmadan tüketebilirsiniz. Diğer öğünü ise nesfit ile tamamlayacaksınız. Bkz: Nesfit karın eritme egzersizleri



Örnek bir gün programı:



Kahvaltı: Yarım yağlı veya yağsız süt içine atacağınız nesfit esas yiyeceğiniz. Nesfiti hazırlarken bir kaseye 5 kaşık Nesfit, yarım bardak yağsız süt ekleyebilirsiniz. Yanında bir meyve, bir çay yada kahve içebilirsiniz.



Öğle Yemeği: size kalmış. Ama 4 temel besin grubundan besinleri içeren bir menü tavsiye ediliyor. Yağsız veya az yağlı yoğurt, tam tahıllı ekmek, tam tahıllı makarna veya bulgur, ızgara et-tavuk veya balık, salata veya sebze çorbası ile et- tahıl- sebze ve süt ürünlerini tüketmiş olursunuz.



Akşam yemeği: Bir kase Nesfit ( yarım yağlı yada yağsız süt ile hazırlanmış), yanında sebze

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder