6 Temmuz 2012 Cuma

Çıtırdayarak Zayıflayın



BodySlim İle Zayıflama - Lerzan Mutlu Zayıflama Formülü - Çıtırdayarak Zayıflama Tekonolojisi - Lerzan Mutlu Zayıflama Sırları







BodySlim 2 farklı kür ile cildinizi bebeksi bir yumuşaklığa kavuşturun!





İngiliz bilim adamlarının geliştirdiği son teknolojinin yeniliklerinden biri olan BodySlim, selülitlerin giderilmesinde ve hızlı bir biçimde bir biçimde bedensel incelmede harikalar yaratıyor.



Dünyada ilk kez kullanılan içerik etkisiyle benzersiz teknolojiye sahip çok özel bir üründür.



Etkisi: Body Slim Crackle teknolojisi; Soğuk ve BSuz başınç etkisiyle vücuda temas ederek, basıncın düşmesi ve derinin altındakı yağlara etki etmesiyle çalışmaya başlıyor. Ve etki ettiği saniye itibariyle yağlarla savaşmaya başlıyor. BodySlim Crackle teknolojisi ile normal masajla uygulanabilenden daha fazla titreşim elde edilerek etken maddelerin çok daha derine çok daha kısa sürede ulaştırılması sağlanır. Bu şekilde etken maddeler normalde deride ulaşabileceği derinlikten çok daha derine etki edecektir.

İçeriği: Paket içeriği Slim Crackle Foam ve Slimming Soap (BodySlim Köpük ve Sabunu)



BodySlim Crackle Foam Kullanımı:

Kullanmadan önce açıklamaları ve uyarıları okuyun. Şişeyi iyice çalkalayınız ve uygularken dik tutunuz. Elinize az bir miktar köpük alın ve cilde uygulayın. En iyi sonucu alabilmek için sabah ve gece kullanın.

Slimming Soap Kullanımı:

Slimming Soap'u karın, basenler bacak içleri, kol ve bacaklar gibi yağ birikimi olan bölgeye eşit şekilde uygulayınız. Beş ila on dakika arası hafifçe masaj yapınız ve sonra sabun köpüğünü durulamadan önce iki dakaika daha bekletin. En iyi sonucu alabilmek için, daha uzun süre masaj yapın.



Uyarı: Hamile bayanların kullanması önerilmez. Ürün bileşiminde bulunan maddelerden birine alerjisi olanlar kullanmaz. Güneş ışığından koruyarak oda sıcaklığında muhafaza ediniz.



Yan etkisi: Herhangi bir alerjik reaksiyonda kullanımı bırakınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder